Kompaktní pracovní desky

27.6.2024

Kompaktní pracovní desky jsou stále populárnější volbou pro moderní kuchyně díky své odolnosti, vzhledu a praktickým vlastnostem. Tyto desky, vyrobené z vrstveného vysokotlakého laminátu (HPL), nabízejí širokou škálu designových možností a jsou ideální pro náročné kuchyňské prostředí.

Kompaktní pracovní desky Egger

Kompaktní pracovní desky od firmy Egger se vyznačují tenkým vzhledem (12 mm), odolností proti vlhkosti a dlouhou životností. Jsou vyrobeny s frézovaným zkosením na horní a spodní straně podélných hran. Barvy jádra jsou černá, bílá, světle šedá a tmavě šedá a jsou sladěné s dekory.

Kam se hodí?

  • Kuchyňské pracovní desky
  • Umyvadla
  • Recepční pulty
  • Stolní a pracovní desky


5 výhod kompaktních pracovních desek

  1. Vysoká odolnost proti poškrábání a opotřebení
    Kompaktní pracovní desky jsou vysoce odolné proti poškrábání a opotřebení, což je činí ideálními pro každodenní použití v kuchyni. Antibakteriální povrchová úprava HPL zajišťuje, že deska zůstane dlouho jako nová, i přes intenzivní používání.

  2. Odolnost vůči vlhkosti a tepelnému šoku
    Díky své vrstvené struktuře jsou tyto desky odolné proti vlhkosti, což je zásadní pro kuchyňské prostředí, kde je styk s vodou nevyhnutelný. Desky také vydrží vysoké teploty, což znamená, že můžete bezpečně položit horký hrnec nebo pánev přímo na povrch bez rizika poškození.

  3. Široká škála barev a textur
    Desky jsou dostupné v široké škále barev a textur, což umožňuje jejich snadné sladění s jakýmkoliv kuchyňským stylem. Od přírodních dřevěných vzorů po moderní jednobarevné povrchy, možnosti jsou téměř nekonečné.
    Díky tenké a elegantní konstrukci poskytují kompaktní desky moderní a minimalistický vzhled, který je v současnosti velmi oblíbený. Tenký profil dodává kuchyni sofistikovaný a čistý vzhled, který zaujme každého návštěvníka.

  4. Jednoduché čištění
    Povrch kompaktních desek je snadno udržovatelný a nevyžaduje speciální údržbu. Stačí běžné čisticí prostředky a vlhký hadřík. Hladký povrch bez pórů brání usazování nečistot a bakterií, což zajišťuje vysoký hygienický standard.
    Kompaktní pracovní desky jsou odolné proti skvrnám a chemikáliím, což znamená, že se nemusíte obávat o trvalé poškození způsobené rozlitými tekutinami nebo čistícími prostředky.

  5. Udržitelnost materiálů
    Výroba kompaktních pracovních desek často zahrnuje použití recyklovaných materiálů, což přispívá k ochraně životního prostředí. Firma Egger se zavazuje k ekologicky šetrným výrobním postupům, což z těchto desek činí udržitelnou volbu.
    Díky své trvanlivosti a odolnosti mají kompaktní pracovní desky dlouhou životnost, což znamená méně častou výměnu a menší dopad na životní prostředí.

Naše další realizace 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.