Lamináty PerfectSense Matt od firmy Egger jsou kombinací elegance a odolnosti

30.4.2024

Pokud hledáte povrchový materiál, který spojuje perfektní vzhled s maximální odolností, nemusíte hledat dál. PerfectSense Matt lamináty od renomované firmy Egger přinesou do vašeho interiéru eleganci a styl bez kompromisů.

PerfectSense Matt se pyšní inovativní technologií

PerfectSense Matt lamináty jsou výsledkem inovativních technologií, které umožňují reprodukci přírodních materiálů s úžasnou přesností. Díky pokročilé povrchové úpravě dosahují tyto lamináty elegantní matné textury, které dodávají vašemu interiéru sofistikovaný vzhled.

Chci nábytek s PerfectSence Matt 

Elegantní a hedvábný matný design

Matný povrch je synonymem pro moderní vzhled a jemnou eleganci. PerfectSense Matt lamináty zanechávají dojem jemného hedvábí a přinášejí do vašeho interiéru jedinečnou atmosféru klidu a pohody. Díky jejich matnému povrchu jsou odolné vůči otiskům prstů a jiným stopám, váš interiér bude vždy vypadat bezchybně.

Vysoká odolnost pro každodenní použití

Navzdory svému elegantnímu vzhledu jsou tyto lamináty extrémně odolné vůči poškrábání, otěru a UV záření. Díky své vysoké odolnosti jsou ideální volbou pro každodenní použití v domácnostech, kancelářích, obchodech a dalších komerčních prostorách, kde je vysoká míra provozu.

Široká škála aplikací

PerfectSense Matt lamináty jsou vhodné pro širokou škálu aplikací v interiérovém designu. Mohou být použity na:

  • nábytek se zaoblenými či zkosenými prvky
  • nábytkové fronty
  • dveřní prvky
  • obklady stěn

Ekologický a udržitelný materiál jsou pro firmu Egger důležité

Firma Egger je známá svým závazkem k ochraně životního prostředí, a to se odráží i v jejich PerfectSense Matt laminátech. Tyto lamináty jsou vyrobeny z recyklovatelných materiálů a splňují nejvyšší ekologické standardy. To zajišťuje, že jejich volba je nejen estetická a funkční, ale také šetrná k životnímu prostředí.

Lamináty PerfectSense jsme zařadili i do naší nabídky

Matné lamináty představují kombinaci elegance a odolnosti, která posouvá hranice v interiérovém designu. S jejich elegantním matným vzhledem, vysokou odolností a širokou paletou aplikací jsou ideální volbou pro každý interiér, který si klade nároky na kvalitu a styl. I nám v Interiérech Jakl učarovaly, proto jsme je zařadili i do naší nabídky.

Pokud hledáte povrchový materiál, který spojuje estetiku s funkčností, neváhejte si vybrat PerfectSense Matt lamináty pro svůj další projekt interiérového designu.

Naše realizace 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.