Postformingová laminátová pracovní deska

19.5.2024

Hledáte moderní a praktické řešení pro vaši kuchyňskou pracovní plochu? Postformingová laminátová pracovní deska může být tou správnou volbou. Jedná se o desku, která je vyrobena z vysoce kvalitního laminátu a upravená technologií postformingu. Tento proces zahrnuje zahřívání laminátu tak, aby se dal snadno tvarovat, a poté jeho aplikaci na dřevotřískovou desku. Výsledkem je hladký a odolný povrch bez spojů, který je ideální pro použití v kuchyních.

Co vás na postformingové desce zaujme?

Postformingové pracovní desky zaujmou bezešvým laminátovým povrchem od pracovní plochy přes zakřivené hrany až po spodní stranu desky. Podpůrná hrana zajišťuje vysoký stupeň povrchového klidu na přední podélné straně. Jako nosná deska je použita surová dřevotřísková deska o síle 38 mm.

Chci nezávazně poptat 

5 výhod postformingových laminátových pracovních desek

  • Odolnost
    Postformingové laminátové pracovní desky jsou velmi odolné vůči poškrábání, otěru, nárazu, skvrnám, vlhkosti a teplu. Díky tomu jsou vhodné pro každodenní použití v kuchyni, kde jsou vystaveny různým nástrahám.
  • Snadná údržba
    Laminátové povrchy se snadno čistí a nevyžadují speciální údržbu. Stačí je otřít vlhkým hadříkem s běžným čistícím prostředkem, což šetří váš čas a usnadňuje úklid.
  • Hygiena a bezpečnost
    Tento povrch je hygienický a bezpečný pro styk s potravinami a také se může pyšnit antibakteriálními vlastnostmi.
  • Precizní vzhled
    Díky postformingové technologii je možné vytvořit hladké a elegantní hrany bez viditelných spojů. To přidává kuchyňské desce na přitažlivosti a umožňuje plynulý přechod mezi pracovní deskou a zadním panelem. Za zmínku také stojí to, že jsou světlostálé.
  • Variabilita designu
    Postformingové laminátové desky jsou k dispozici v široké škále barev, vzorů a textur. To umožňuje zákazníkům vybrat si přesně ten design, který nejlépe odpovídá jejich kuchyňskému interiéru.

Kam všude se hodí?

  • kuchyňské pracovní desky
  • umyvadla
  • recepční pulty
  • stolní a pracovní desky

S postformingovou laminátovou pracovní deskou chybu neuděláte

Postformingová laminátová pracovní deska je skvělou volbou pro moderní kuchyně díky své odolnosti, snadné údržbě a širokým možnostem designu. Při správném výběru a péči poskytne krásný a funkční prostor, který vydrží mnoho let. Pokud hledáte kombinaci precizního vzhledu a praktičnosti, tato deska je ideální řešení pro vaši kuchyň.

Naše další realizace

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.